Not known Factual Statements About ayakkabi es anlamlisi

Wiki Article

Konforlu ve şık bir kışlık iş ayakkabısı arayışındaysanız Mekap Loder 072 S1 Rolaks Çelik Burunlu İş Botu'na mutlaka göz atmalısınız. EN ISO 20345: 2011 standartlarını taşıyan bot, soğuk havalarda konforlu bir kullanım sunar. Loder tabanı kaymalara karşı sizi korur. Nefes alan baskılı deri saya ve iç tabanlığı sayesinde ayakların kuru kalmasını sağlar.

Mekap İş güvenlik ayakkabılarında kullanılan çelik burun koruyucu, En ISO 20345 typicalı tarafından belirtilen 200 Joule darbeye dayanım ve koruma sağlamaktadır. Geniş kalıp yapısıyla rahat bir kullanım sunmaktadır.

her alışverişte Akakçe yanınızda. Nerede olursanız olun alışverişe Akakçe'den başlayın.

Sosyal medya hesaplarımızdan bizi takip edebilir veya #entegresafety etiketiyle paylaşabilirsiniz.

Selam ben Muzaffer dede Türkiye'den Gaziantep den karartan sofurluk arıyorum 05353491127 45yillik sofurrum şu an şehirler arası otobüs kullanıyorum turkiyede

Avustralya ve Yeni Zelanda: Bu ülkeler AS/NZS 2210.three conventionalını kullanır, bu da ayakkabıların belirli bir darbe direncine, sıkıştırma direncine ve su geçirmezliğe sahip olmasını şartwork koşar.

Ayak Koruma İş Ayakkabısı İş Botu Çizmeler elektrikçi ayakkabıları skechers iş ayakkabıları Stout iş ayakkabıları swolx iş ayakkabıları uvex iş ayakkabıları Yds iş ayakkabıları Ziyaretçi Çarıkları

"P" normalına sahip iş güvenliği ayakkabıları, genellikle aşağıdaki özelliklere iş ayakkabısı swolx sahip olur:

Dışarıda çalışıyorsunuz ve ayak parmaklarınız için ve su spreylerine karşı korumaya mı ihtiyacınız var? O zaman S2 güvenlik ayakkabısı gerekir

her alışverişte Akakçe iş ayakkabısı giyemez raporu hangi bölümden alınır yanınızda. Nerede olursanız olun alışverişe Akakçe'den başlayın.

Etkinlik sponsorlukları ve kaykay parklarının ayakkabı spor oluşturulması ile Vans olumlu marka bilinirliği yaratmıştır.

Ayak sağlığınız şakaya gelmez. Karşınızda ortopedik tabanıyla ayağınızı dört noktadan destekleyerek uzun saatler ayakta geçirmenizi sağlayacak olan Ki..

Ayakkabının rahatlığı: Ayakkabı ayağınıza tam oturmalı ve uzun süreli kullanımda rahat olmalı.

Teri emen astarı da ıslaklık hissine neden olmaz. Çelik materyal ile kaplanan burnu, ayak parmaklarını olası darbe ve düşmelere karşı optimum seviyede korur. Çelikle sabitlenen tabanı kesici ve delici nesnelerden ayakları korur. 36 ila 47 numara arasındaki geniş beden skalasından ayak numaranıza uygun ayakkabıyı rahatlıkla bulabilirsiniz.

Report this wiki page